Erdoğan gümbür gümbür geliyor

Değerli dostlar, değerli okuyucular…Demirci ustası bir babanın evladı olarak, başta babamın ve tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum.Her 1 Mayıs’ta mazi...

Değerli dostlar, değerli okuyucular…

Demirci ustası bir babanın evladı olarak, başta babamın ve tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum.

Her 1 Mayıs’ta mazi gözümde canlanır, eski günlerimizi yad ederim.

Babam, bir demir makası ile altı çocuk okuttu. Amik Ovası yazın sıcak olur, o kadar ki sıcaklık 40 derecenin üstüne çıkar. O sıcakta demiri eldivensiz tutarsanız elinizi yakar, elleriniz yana yana zamanla nasır tutar. Ellerinin nasırına kurban olduğum babam, o sıcaklarda inşaatlarda demir bağlayarak bizi okuttu, büyüttü. Bugün burada bir köşem var ve yazılarımı yazıyorsam önce Allah’a, sonra tv100 yönetimine ve beni okutan babama borçluyum.

Babam ile beraber hem inşaatlarda demir bağladım hem de okudum. Fizikçi oldum, ama hiçbir zaman geldiğim yeri unutmadım. Unutmayacağım. Emeğin, alın terinin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Alın teri ile çoluk çocuğuna ekmeğini götüren tüm babaların nasırlı ellerinden öperim. Bu memleket, o emekçilerin yüzü suyu hürmetine ayakta ve ayakta olmaya devam edecek inşallah.

Gelelim gündeme… Gündemimiz seçim. İddiamı yineliyorum; Erdoğan kazanacak seçimi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sayın Meral Akşener, Devlet Bahçeli’ye güvenin 22 Kasım 2023 | 965 Okunma Devlet Bahçeli sevgisi sınırları aştı 14 Kasım 2023 | 1.100 Okunma Celal Adan adamdır 07 Kasım 2023 | 781 Okunma Sayın Devlet Bahçeli “One minute” dedi 25 Ekim 2023 | 806 Okunma Beşiktaş Başkanı'na troller üzerinden hakaret ettiriyorlar 17 Ekim 2023 | 143 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar