Altılı Masa'nın adayını Kandil belirleyecek demiştim

Değerli okuyucular, değerli dostlar; çıktığım TV programlarında ve yazılarımda sade bir dil kullanırım. Akademik, entelektüel cümleler kurmam. Halkın dili ile konuşurum; kısa, öz ve sade. İzleyicilerin...

Değerli okuyucular, değerli dostlar; çıktığım TV programlarında ve yazılarımda sade bir dil kullanırım. Akademik, entelektüel cümleler kurmam. Halkın dili ile konuşurum; kısa, öz ve sade. İzleyicilerin bir kısmı çok sever beni, kendinden biri gibi görür; bir kısmı da çok yerer, beni oraya layık görmez. Fakat herkes bilir ki net, objektif ve inandığımı konuşurum.

Yaklaşık yedi, sekiz ay önce çıktığım bir TV programında Altılı Masa’nın adayını Kandil belirleyecek demiştim.

Bunun üzerine birilerini rahatsız etmiş olacağım ki gazeteci-yazarlardan biri sözümü manşete taşımış, benimle ilgili araştırmalar yapmış, işimi gücümü, memleketimi, yerimi yurdumu görsellerle yazısına taşımış, elinden geldiği kadar yermeye çalışmış, ama Allah var, memleketteki sevenlerimizin, destekleyenlerimizin çoğunluğunu görüp teveccühleri de yazmış.

Elbette o zaman söylediğimde muhalif olanlar ateş püskürmüş, iktidarı destekleyen, “her  şeyin en iyisini ben bilirim” diyen bir kesim abartılı bulmuş, halktan ise ciddi destek görmüştüm. Almanya‘da, Fransa’da bu sözlerim sosyal medya platformlarında binlerce kişi tarafından paylaşılmıştı.

Şimdi tekrar söylüyorum, sözlerimin arkasındayım; Altılı Masa’nın adayını PKK’nın siyasi uzantısı, Kandil’in sözcüsü HDP belirledi!

Açık açık Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu aday olarak görmek istediklerini dile getirdiler.

Mansur Yavaş Bey’i geçmişteki ülkücü kimliğinden dolayı desteklemediklerini açık açık söylediler.

Sonuç, ülkenin cumhurbaşkanının seçilmesi için kilit parti HDP oldu. HDP’nin inisiyatifine bırakıldı.

HDP ne yapacak, HDP’liler kime oy verecek diye ağzımızı açıp bakar olduk.

Evet, yanlış okumadınız; PKK’nın siyasi uzantısı, Kandil’in sözcüsü, açık açık PKK propagandası yapan, özerklik isteyen, vatanı bölmek isteyen HDP, cumhurbaşkanı adayının belirlenmesinde ve seçilmesinde kilit parti oldu!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sayın Meral Akşener, Devlet Bahçeli’ye güvenin 22 Kasım 2023 | 963 Okunma Devlet Bahçeli sevgisi sınırları aştı 14 Kasım 2023 | 1.100 Okunma Celal Adan adamdır 07 Kasım 2023 | 777 Okunma Sayın Devlet Bahçeli “One minute” dedi 25 Ekim 2023 | 805 Okunma Beşiktaş Başkanı'na troller üzerinden hakaret ettiriyorlar 17 Ekim 2023 | 141 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar