Ahmet Nur Çebi – Devlet Bahçeli – Tayyip Erdoğan

Değerli dostlar, değerli okuyucular, bu haftaki yazım spor ve siyaset üzerine olacak.Okuyucularım ve ekranlarda beni takip edenler bilirler ki iyi bir Beşiktaş taraftarıyım, aynı zamanda kongre üyesiyim.Değerli okuyucular...

Değerli dostlar, değerli okuyucular, bu haftaki yazım spor ve siyaset üzerine olacak.

Okuyucularım ve ekranlarda beni takip edenler bilirler ki iyi bir Beşiktaş taraftarıyım, aynı zamanda kongre üyesiyim.

Değerli okuyucular, Beşiktaş sıradan bir futbol takımı değildir. Beşiktaş bir Teşkîlât-ı Mahsûsa takımıdır. (MİT’in ilk kuruluş nüve birimidir.)

Beşiktaşlı futbolcular işgal altında bulunan İstanbul’dan, İngilizlerin burunlarının dibinden, silah ve mühimmat depolarından Anadolu’ya Kuvâ-yi Milliye Teşkilatı’na takalarla, çantalarla hatırı sayılır miktarda mühimmat ve cephane kaçırmışlardır. Bu Beşiktaşlı futbolcuların başında kim vardır sizce? 10 sene Beşiktaş’ın futbolcusu olup sadece iki sefer top oynayan futbol dehası (!) CAVİT idi. (Aytunç Altındal’ın babası.) Ajanlık, çetelik, fedailik yapmaktan top oynamaya fırsat bulamamış bir fedai.

Yine bir Teşkîlât-ı Mahsûsa elamanı olup Hint Müslümanları ve Uzak Doğu kolundan sorumlu Fuat Balkan, o kadar maharetli bir ajandı ki Pakistan devletinin kurulması için M. Ali Cinnah ile İngilizlere karşı mücadele verdi. Başarıya da ulaştıran Cinnah’ın kod adı neydi bilir misiniz dostlar? Hani Sergen gol attığında iki eliyle yaptığı BOZKURT vardır, evet, Cinnah’ın kod ismi Bozkurt’tu. Tıpkı Sergen Yalçın gibi yüzyıllarca atan BOZKURT damarı yine ortaya çıkmıştı. Fuat Balkan ve Mehmet Ali Cinnah, Beşiktaş Kulübü bünyesinde Trablusgarp ve Arabistan çöllerinde Müslümanları örgütleyip, Arap kabilelerini İngilizlere karşı örgütlerlerdi. Süleyman Askeri, Eşref Kuşçubaşı hatta Ömer Seyfettin, bütün bu isimler Beşiktaş’ın Serencebey’deki kulüp binasında örgütlenip faaliyetlerini sürdürmekteydiler.

Çanakkale’de önce Abisi Asım, daha sonra Beşiktaş Kaptanı Kazım ve bütün bir futbol takımı sağ bek, sol açık, libero tekmili birden şehit oldular. Ve bir şehidin cebinden kanlı bir mektupta bu dörtlük çıktı:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sayın Meral Akşener, Devlet Bahçeli’ye güvenin 22 Kasım 2023 | 964 Okunma Devlet Bahçeli sevgisi sınırları aştı 14 Kasım 2023 | 1.100 Okunma Celal Adan adamdır 07 Kasım 2023 | 780 Okunma Sayın Devlet Bahçeli “One minute” dedi 25 Ekim 2023 | 806 Okunma Beşiktaş Başkanı'na troller üzerinden hakaret ettiriyorlar 17 Ekim 2023 | 142 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar