Anayasa değişikliği tuzağına dikkat! Aman ha!

Seçim dönemi içerisinde bulunduğumuz bugünlerde siyasilerin bölücü örgüt uzantılarından oy almak için, bölücü örgüt uzantılarının talepleri doğrultusunda “Anayasa'da...

Seçim dönemi içerisinde bulunduğumuz bugünlerde siyasilerin bölücü örgüt uzantılarından oy almak için, bölücü örgüt uzantılarının talepleri doğrultusunda “Anayasa'da değişiklik” sözleri verdiklerine ya da en azından Anayasa'da değişiklik yapabileceklerinden bahsettiklerine şahit oluyoruz.

Hatta bu seçim ortamında oy şantajı yapan bölücü örgüt uzantısı siyasi yapılar kendilerinden destek isteyene ya da isteyecek adaylara “Seçilmeniz durumunda yeni bir çözüm ve müzakere süreci başlatmaya, Anayasa'yı da bizim taleplerimiz doğrultusunda değiştirmeye mecbursunuz” diyerek açık açık gözdağı vermekte ve diyet istemektedirler.

Üstelik bu kesimler “Kürt sorununun çözüm adresi olarak TBMM’yi gördüklerini” söyleyerek, Anayasa'da değişiklik taleplerine vurgu yapmaktadır.

Daha önce de yazmıştım ama görüyorum ki çoğu kimse tehlikenin pek farkında değil.

O nedenle bu şekildeki Anayasa değişikliği konusunun ne kadar tehlikeli olduğunu yazmanın ve anlatmanın büyük bir ihtiyaç ve kutsal bir vatan borcu olduğu kanaatindeyim.

Peki bölücü silahlı terör örgütleri ve siyasi yapılar Anayasa’da hangi değişikliklerin yapılmasını talep ediyorlar?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUNANİSTAN’IN MAVİ VATAN HAZIMSIZLIĞINI ANLADIK DA… 03 Mayıs 2024 | 295 Okunma Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş 26 Nisan 2024 | 4.606 Okunma ORTADOĞU’DA KAYIKÇI KAVGASI 19 Nisan 2024 | 673 Okunma BU BİR CAMBAZA BAK SAVAŞIDIR! 14 Nisan 2024 | 1.117 Okunma VAN’DA ASLINDA NE OLDU? 12 Nisan 2024 | 300 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar