Yaptıklarınız yanınıza kâr kalmayacak!

Bir devletin en önemli özelliği güvenlik ve adaleti tesis etmesidir. Güvenlik ve adalet sağlandığında vatandaşlar kendilerini daha güvende hissederler. Ayrıca bir devlet milli güvenliği ilgilendiren meselelerde...

Bir devletin en önemli özelliği güvenlik ve adaleti tesis etmesidir. Güvenlik ve adalet sağlandığında vatandaşlar kendilerini daha güvende hissederler. Ayrıca bir devlet milli güvenliği ilgilendiren meselelerde çok net olmalı ve gereken tutumu takınmalıdır.

Çok şükür Türkiye kendi varlığına yönelik milli güvenliğini tehdit eden unsurlarla mücadele ediyor. Ülkemizi varlığını kasteden terör örgütlerine asla acımayacaktır. Bu ülkenin milli sırlarını bütün dünyaya servis eden, kumpaslarla herkese diz çöktürmek isteyen başta FETÖ olmak üzere herkese hukuk önünde hesap sorulacaktır. 

Sayın Cumhurbaşkanımızı kendine hedef seçerek en ağır saldırıları yapanlar bunun bedelini ödeyecektir. “Türkiye bizim için 160 ülkeden biridir” diyen Ekrem Dumanlı gibilere de hesap sorulacak. O Dumanlı ki, bu devletin tepesindekilere her türlü hakareti etmiş biridir. Kendisi hakkında şu anda tutuklama kararı var ve bulunamıyor. Ama yazıları FETÖ medyasında çıkmaya devam ediyor. Ekrem Dumanlı’yı bulmak bu devletin namus borcudur. FETÖ’nün medyadaki en önemli militanlarından Dumanlı aranıyor, bulunamıyor ama medyada yazıları yayınlanıyor. 

Eğer tekneyle kaçmadıysa ya da Gürcistan üzerinden firar etmediyse halen Türkiye’de demektir. Savcılar ya da polisler Zaman gazetesinin bilgisayarlarına bakmalı. Ekrem Dumanlı yazılarını nereden gönderiyor, hangi e-postayı kullanıyor öğrenmeli. Böyle iş olmaz arkadaş. Hakkında tutuklama kararı olan bir adamın yazıları çıkıyor ama bulunamıyor. Ha bir ihtimal, başkası Ekrem Dumanlı’nın yazısını yazıyorsa o da tespit edilmeli.

FETÖ yapısı içinde gazeteciyle polis arasında zerre fark yoktur. Yani Ali Fuat Yılmazer neyse Ekrem Dumanlı odur. Hepsi örgütün birer üyesi. Bu arada özellikle güvenlik bürokrasisinin Eyüp Can’a dikkat etmesi lazım. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kobani Davası siyasi değildir, hatta az ceza verilmiştir! 20 Mayıs 2024 | 1.580 Okunma Ayhan Bora Kaplan haberleri muhalif ve FETÖ’cü gazetecilere servis edildi 17 Mayıs 2024 | 9.669 Okunma Ankara Emniyeti’ndeki skandallar Süleyman Soylu döneminde olsaydı... 15 Mayıs 2024 | 8.546 Okunma Ya Çatalca Jandarmada FETÖ var ya da birileri tezgâh peşinde 13 Mayıs 2024 | 93 Okunma Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.249 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar