Türkiye'nin kapasite ve gücünü sonuna kadar kullanmak

"Whiplash" 2014'ün en iyi filmlerinden biriydi. Üniversite öğrencisi Andrew bateri çalmaktadır ve elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünmektedir. Gittiği konservatuvarın en sert ve acımasız hocası...

"Whiplash" 2014'ün en iyi filmlerinden biriydi. Üniversite öğrencisi Andrew bateri çalmaktadır ve elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünmektedir. Gittiği konservatuvarın en sert ve acımasız hocası Terence Fletcher'in antenleri bu istekli öğrenciye yönelir. Ve hoca öğrenciyi eğitmeye başlar. Andrew çok çalışmaktadır ve sınıftaki en iyi öğrencidir ama hocası Fletcher öyle düşünmemektedir.

O kadar acımasızdır ki Fletcher, öğrencisine hayatının dersini verir. "Senin" der, "başkasından iyi olman önemli değil. Kendinin en iyisi olacaksın. Kapasiteni sonuna kadar kullanmalı ve kendi en iyini yapmalısın." Yani gücünü, sınırı nerede bitiyorsa oraya kadar kullanmalı insan.

Bazılarının Tayyip Erdoğan'da anlamadığı nokta tam da bu. Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı ve bu görevin anlamını biliyor. Korkusuzluğu herkesin malumu. Erdoğan sıradan bir siyasi ya da politikacı gibi düşünmüyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kobani Davası siyasi değildir, hatta az ceza verilmiştir! 20 Mayıs 2024 | 1.666 Okunma Ayhan Bora Kaplan haberleri muhalif ve FETÖ’cü gazetecilere servis edildi 17 Mayıs 2024 | 9.693 Okunma Ankara Emniyeti’ndeki skandallar Süleyman Soylu döneminde olsaydı... 15 Mayıs 2024 | 8.546 Okunma Ya Çatalca Jandarmada FETÖ var ya da birileri tezgâh peşinde 13 Mayıs 2024 | 93 Okunma Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.249 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar