Ertuğrul Özkök'ün bitmeyen kompleksi

Aydın Doğan'ın adamları iyice şanzımanı dağıttı. Ben sizleri yaşadığımız polemikle hiç ilgisi olmayan Sayın A. Mücahid Ören ve ailesini bu işe karıştırmayın ve sakın...

Aydın Doğan'ın adamları iyice şanzımanı dağıttı. Ben sizleri yaşadığımız polemikle hiç ilgisi olmayan Sayın A. Mücahid Ören ve ailesini bu işe karıştırmayın ve sakın Ören Ailesi'ne iftira atmayın diye uyarmıştım. Yine son kez uyarıyorum. Umarım akıl ve zekâ ile davranırsınız.

Bakın dün Ertuğrul Özkök'ün bana attığı taş gibi, işleri dilediğiniz gibi yapın. Özkök dün kendince kurnaz bir taktikle beni "underestimate" etmeye çalışıyor. Özkök kabul et artık iyice yaşlandın ve kurnazlık seviyen iyice yerlere düştü. Çok ağır mağlup olacağın savaşlara salak gibi girmeye kalkıyorsun. Bence seni 30 yıldır kurtulamadığın illet "Zafer Mutlu kompleksi" bu hâle getirdi. Ne yaparsan yap Zafer Mutlu kadar zeki ve organizatör olamıyorsun. Hep ikinci, hep ikincisin. Adamın ölüsü bile senden daha fazla para ediyor ve işe yarıyor. Aydın Doğan bu ölmüş hâlinde bile Zafer Mutlu'ya senden daha fazla para ödüyor. Çünkü kıvrak zekâsıyla Mutlu ne yapıp edip Doğan'ın kellesini bir yerde kurtarmayı başarıyor. Senin kafana kalsa Aydın Doğan çoktan hapishaneye girmişti. Bu lafı boşuna söylemiyorum.
Somut hadiseyi anlatayım: 17-25 Aralık darbe teşebbüsü sürecinde FETÖ'nün polis şefi tutuklu Ali Fuat Yılmazer, Aydın Doğan'dan randevu almak ister. Doğan bu randevu talebini Ertuğrul Özkök ve birkaç adamına danışır. Özkök başta olmak üzere herkes bu randevuyu onaylar ve terörist Yılmazer'e Aydın Doğan randevuyu verir. Eğer bu illegal randevu gerçekleşseydi ve Yılmazer elindeki binlerce yasa dışı belge ile Doğan'ın Nakkaştepe ofisine gidip o yasa dışı görüşmeyi yapsaydı şu an kimse Doğan'ı kurtaramazdı. Çünkü azılı terörist Yılmazer adım adım DEVLET tarafından izleniyordu. Aydın Doğan kesinlikle tıpkı terörist Yılmazer gibi hapisteydi. Doğan Grubu diye bir holding de yoktu. Uzan Grubu gibi olacaklardı. Yani Ertuğrul Özkök'ün kendini çok zeki zanneden beynine kalsa patronu Aydın Doğan şu an hapisteydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kobani Davası siyasi değildir, hatta az ceza verilmiştir! 20 Mayıs 2024 | 1.650 Okunma Ayhan Bora Kaplan haberleri muhalif ve FETÖ’cü gazetecilere servis edildi 17 Mayıs 2024 | 9.686 Okunma Ankara Emniyeti’ndeki skandallar Süleyman Soylu döneminde olsaydı... 15 Mayıs 2024 | 8.546 Okunma Ya Çatalca Jandarmada FETÖ var ya da birileri tezgâh peşinde 13 Mayıs 2024 | 93 Okunma Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.249 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar