ABD askerî darbe dışında seçenek arıyor

Amerikan yönetiminde birileri Erdoğansız Türkiye seçeneği üzerinde duruyor. Bunu mümkün kılmak için de her türlü yöntemi içeride ve dışarıdaki adamlarıyla denediler ve hâlâ da...

Amerikan yönetiminde birileri Erdoğansız Türkiye seçeneği üzerinde duruyor. Bunu mümkün kılmak için de her türlü yöntemi içeride ve dışarıdaki adamlarıyla denediler ve hâlâ da deniyorlar. Vazgeçmiş değiller.
15 Temmuz hain darbe girişimi başarılı olsaydı Amerika bunu onaylayacak ve yeni gelecek yönetimle masaya oturacaktı. Çok şükür milletimizin dirayeti sayesinde darbe başarılamadı. FETÖ'cü alçaklar devletimizin her kademesinden birer birer temizleniyor.

2010'dan sonra da askerî vesayet gerileyince artık darbe olmaz deniyordu ama FETÖ'cü köpekler darbeyi denediler ve avuçlarını yaladılar. İleride Türkiye'de asla darbe seçeneği yoktur demek doğru değil. Siyasi boşluk oluşursa Türkiye'de her şey mümkün. 2010'dan sonra da artık askerî darbe olmaz deniyordu ama sonucu gördük. FETÖ'cü köpekler denediler. O yüzden bu boşluğun asla oluşmaması gerekir. Batı an itibariyle böyle bir seçenek üzerinde durmuyor. Çünkü bunu yapacak adamları ya da ortamları yok. Ve onların oyun planlarını anında bozan Erdoğan liderliğindeki bir Türkiye var.

Türkiye'nin etrafını sarmak isteyenler birçok oyunu aynı anda oynuyorlar. Ellerindeki her türlü savaş yöntemini sahaya sürüyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kobani Davası siyasi değildir, hatta az ceza verilmiştir! 20 Mayıs 2024 | 1.619 Okunma Ayhan Bora Kaplan haberleri muhalif ve FETÖ’cü gazetecilere servis edildi 17 Mayıs 2024 | 9.675 Okunma Ankara Emniyeti’ndeki skandallar Süleyman Soylu döneminde olsaydı... 15 Mayıs 2024 | 8.546 Okunma Ya Çatalca Jandarmada FETÖ var ya da birileri tezgâh peşinde 13 Mayıs 2024 | 93 Okunma Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.249 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar