Said Nursi, sinekler, "ölüm tehdidi" ve Ermenilikle suçlanma…

Geçen hafta "Sinekler Said Nursi'ye göre çok yararlılar… Peki ya bilim ne diyor?" başlıklı bir yazım yayınlandı bu köşede, hatırlarsınız.

Kimseye iftira etmemiştik, olmayan şeyleri yazmamıştık, Said Nursi'nin kendi ağzından sineklere dair görüşlerini aktarıp, bilimin ne dediğini de yazının altına eklemiştik.

Önce, "risalehaber" adlı internet sitesi "ağzını bozarak" tepki verdi: " Said Nursi'ye saldıran Cazim Gürbüz'e cevap sinekten: Bu koca kafalı... O kadar ırkçı ki sineğe bile kinli! Milliyetçi YENİÇAĞ Gazetesi'nin 'Said Nursi ve Nurcularla ilgili yalan-yanlış yazan' yorumcusu Cazim Gürbüz, bu sefer de Sinek Risalesi'ne kafayı taktı…"

Gülüp geçtim bu suçlamalara, sosyal medyada paylaşıp dalgamı da geçtim. Nesini ciddiye alayım?

Fakat facebook adresimi öğrenen iki kişi, herkese açık iki paylaşımım üzerinden hakaret ve tehditlere başladılar. O iki herkese açık paylaşımım, son kitabım "Ehl-i İslam'dan Cinsel Fetvalar"a ilişkindi (birisi Tele 1 Televizyonunun tanıtım görüntüsü idi).  Bu kitapta topladığım cinsel fetvaların hepsinin kaynağı var, kendimden bir şey uydurmadım, gönül rahatlığıyla paylaştım ki herkes görsün, kitabım tanınsın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Damal'ın Dağı'nda Atatürk mucizesine tanıklık ve Gündeş'te gördüklerim… 09 Temmuz 2019 | 701 Okunma Dağlara sor bir de… 06 Temmuz 2019 | 197 Okunma Benlik, intihar ve kolektif narsisizm çözümlemeleri… 02 Temmuz 2019 | 225 Okunma Makalat ve Tarih-i Taberi'ye göre Adem'in yaratılışı ve coğrafya cehale 29 Haziran 2019 | 828 Okunma Bayburt, davet ve Dedem Korkutça sözümleme… 25 Haziran 2019 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar