Lozan bir Diplomatik Zafer

Çalışma yeni değil, 2016 yılında gerçekleştirilmiş ve "Lozan Diplomatik Zaferin 93. Yılı" adını taşıyor. Gerçekleştirip kitapçık haline getiren İstanbul Barosu.Peki kimler...

Çalışma yeni değil, 2016 yılında gerçekleştirilmiş ve "Lozan Diplomatik Zaferin 93. Yılı" adını taşıyor. Gerçekleştirip kitapçık haline getiren İstanbul Barosu.

Peki kimler katılmış? Av. Hüseyin Özbek en başta, o günün İstanbul Barosu Genel Sekreteri. İstanbul Barosu Kültür Merkezi'nde 21 Temmuz 2016 tarihinde başlayan bu çalışmanın sunuş konuşmasını, bu değerli dostum yapmış.

Öteki katılımcıları da sayayım, tanıdıklarım hakkında diyeceklerimi diyeyim, sonra da bu çalışmadan aktarımlar yapayım.

Öncelikle "Rıdvan Hoca"... Galatasaray Üniversitesi'nde doktora çalışması sebebiyle geçici görevli olarak bulunan araştırma görevlisi kızım Nagehan Gürbüz Ersoy'un doktora hocası Prof. Dr. Rıdvan Akın. Zaten kitapçık da kızım vasıtasıyla bana geldi.

Sonra aynı üniversitenin öğretim üyesi, hepimizin yakından tanıdığı, o günün İstanbul Barosu Başkanı Av. Doç. Dr. Ümit Kocasakal. Ümit Hoca da doktora derslerinden dolayı kızımın hocası.

Sonra Prof. Dr. Sibel Özel, Prof. Dr. Bihterin Dinçkol...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Damal'ın Dağı'nda Atatürk mucizesine tanıklık ve Gündeş'te gördüklerim… 09 Temmuz 2019 | 702 Okunma Dağlara sor bir de… 06 Temmuz 2019 | 198 Okunma Benlik, intihar ve kolektif narsisizm çözümlemeleri… 02 Temmuz 2019 | 225 Okunma Makalat ve Tarih-i Taberi'ye göre Adem'in yaratılışı ve coğrafya cehale 29 Haziran 2019 | 830 Okunma Bayburt, davet ve Dedem Korkutça sözümleme… 25 Haziran 2019 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar