Trendyol, hepsiburada ve n11...

Günümüzde alışveriş alışkanlıkları inanılmaz hızla değişiyor. Tüketici, ihtiyaçlarını karşılama konusunda e-ticaret sitelerine yöneliyor. Bu sitelerde; giyim, elektronik, mobilya, temizlik...

Günümüzde alışveriş alışkanlıkları inanılmaz hızla değişiyor. Tüketici, ihtiyaçlarını karşılama konusunda e-ticaret sitelerine yöneliyor. Bu sitelerde; giyim, elektronik, mobilya, temizlik maddelerinden çaya kadar her şey piyasaya göre ucuza satılıyor. Bu ticaret şeklinin Türkiye'deki öncüleri arasında trendyol.com, hepsiburada.com ve n11.com gibi e-ticaret siteleri bulunuyor.

Trendyol, hepsiburada ve n11 kampanyalarından kimi okurlarımız, gazetemize ve internet sitemize ilan verilmediği için bilgi sahibi olamıyor ve soruyorlar:

"Yeniçağ okuyucusu sizin müşteriniz değil mi?.. Kampanyalarınızın ilanları niçin Yeniçağ'da yok?.."

Artış hızı

e-ticaret, OECD ülkeleri baz alındığında kimi mallarda yüzde 34 ile yüzde 52 arasında müthiş bir yükselme görüyoruz. Yakın zamana kadar, "Bu iş bizde tutmaz" diyenler yanıldıklarını anladılar. Şu anda e-ticaretle alışveriş yapanların oranı yüzde 7'leri geçti.

Tanıtım şart

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar