Seçmenin 'Seyir Defteri'

Türkiye'de izlenen en uzun soluklu dizilerden biri Uzay Yolu idi. Kaptan Kirk, Mr. Spak ve Zulu gibi tipler zaman ötesi senaryosu ile epey ilgi toplamıştı. Daha sonra filme dönüşmüş hâliyle sinemalarda da önemli gişe...

Türkiye'de izlenen en uzun soluklu dizilerden biri Uzay Yolu idi. Kaptan Kirk, Mr. Spak ve Zulu gibi tipler zaman ötesi senaryosu ile epey ilgi toplamıştı. Daha sonra filme dönüşmüş hâliyle sinemalarda da önemli gişe yapmıştı.

Nereden çıktı bu muhabbet demeden, yazıya onun gibi başlamayı arzu ettim; "Yıldız Tarihi 3132019."

Bu seçim de aynı okulda, aynı katta, aynı sınıfta oy kullandım. Değişen tek şey sandık numarasıydı. En kötü taraf, üçüncü kata çıkma zorluğuydu. Asansör vardı ama kapısı kapalıydı.

Hazırlık

Oy verdiğim seçimlerin sayısını inanın unuttum. Geçmişte olduğu gibi hüviyet olarak yanımda yine Basın Kartı'm vardı. Bu seneye kadar her yerde ibraz ettim.

Basın Yayın Genel Müdürlüğü'nün dağıttığı "şu Sarı Kart", yanlış anlaşılmasın Başbakanlığa aittir. Bu yıl daha da önem kazandı, Cumhurbaşkanlığı devraldı. Benimki biraz daha özellikli:  "Sürekli Kart." Ancak sorumlu değiştikçe kartların devamlılığı kalmıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar