Seçime çeyrek kala görünüm...

Pazartesi akşamı tuhaf bir durum oluştu. İki önemli haber kanalında alışıldık gündem değişmişti. CNNTÜRK'te Tarafsız Bölge'nin yerine Önder Aksakal'la uzun bir söyleşi yapıldı. DSP Genel...

Pazartesi akşamı tuhaf bir durum oluştu. İki önemli haber kanalında alışıldık gündem değişmişti. CNNTÜRK'te Tarafsız Bölge'nin yerine Önder Aksakal'la uzun bir söyleşi yapıldı. DSP Genel Başkanı, bu imkânı yakalayınca kendini Bülent Ecevit zannetti. Bir yandan CHP'ye sallarken, öbür taraftan DSP iktidarından söz etti. Hatta pek çok yerde belediye başkanlıklarını alacaklarını iddia etti. Öte yandan Ahmet Hakan Coşkun'un rahatsız olduğu öne sürüldü.

Ak Parti medyasının "korunup, kollanacaklar listesi"ne aldığı DSP'nin ne yapacağını merak edenlerdenim. Eğer merhum Şenay'ın arşivde kalmış şarkısıyla seçim kazanılıyorsa, partilerin bunca masrafına gerek yok. Araç hoparlörünü sonuna kadar aç, dinlet millete Sev Kardeşim'i.

Ezberde kalmayanlar

Ak Parti'nin seçim komitesi üyeleri de oturup dövünmeli. Bu defa propaganda araçlarında rap parça dahi çalınıyor. Ortaya çıkan ise curcuna. Ben müzik kulağı olan biriyim. Bunların bir tanesinin dahi tek cümlesine anlayamadım.

Geçen dönem yerden yere vurduğumuz Dombra bile tek başına bunların toplamından daha kalıcı oldu. Küçücük çocuklar bile araçların peşinden onu söyleyerek koştular. Demek ki, sandık dönemi intihaller de gerekti.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar