Panik büyüyor

Ak Parti için durumun iyiye gitmediği netleşti. Yarım asrı geçen meslek hayatımda ilk defa yürürken "sözlü saldırılar"a hedef olmaya başladım. Adam yılların esnafı. Eğilimini bilirim ama...

Ak Parti için durumun iyiye gitmediği netleşti. Yarım asrı geçen meslek hayatımda ilk defa yürürken "sözlü saldırılar"a hedef olmaya başladım. Adam yılların esnafı. Eğilimini bilirim ama böylesine tavır sergilediğine tanık olmam inanılmaz. Yazılarımı takip ettiğini söylediği laflardan anlıyorum. Kendisiyle aynı kafadan bir başka dükkan sahibiyle dedikodumu yaptıklarını fark ediyorsunuz. Hani Yılmaz Erdoğan'ın "Organize İşler"i bu tezgaha en yakışan isim.

Bu sözlü saldırının bir adım sonrası belli. Bugünlere rast gelmesi tesadüf mü? Değil. Bu yaklaşan 24 Haziran'ın paniğinin işareti. Çünkü olayın en azından 2. tura kalacağını anladılar. Saldırının nedeni yazılarım değil, bu.

"Okuduklarını anlamıyorlar" desem olmaz. Bal gibi anlıyor, işlerine gelmiyor. Kaldı ki maraza çıkararak, ekranlara yansımış görüntüleri çarpıtmaya kalkışmalarının sebebi tek; panik. Oysa korkunun ecele faydası yok.

***

Sayıları arttı

Televizyonlardaki tartışmacıları da hızlandı. Yeni yüzler görmeye başladık. Daha doğrusu, bunlara imkan veriliyor. Örneğin Prof. Dr. Özden Zeynep Oktav. Muhalefeti baraj altına çekme lobisinin en hızlı üyesi haline geldi. Fadime Özkan, Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce'nin arasını bozmaya çalışıyor. Programı yöneten Buse Biçer'in bile "tuzak soruları" fark ediliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar