Öbür dünya fıkraları

52 yılı aşkın köşe sahibiyim. Arada sağlık sorunlarımın yol açtığı bazı aralar oldu. Ancak bu sürede en rahat günlerim Yeniçağ'da geçmekte. Çünkü ortalama harf...

52 yılı aşkın köşe sahibiyim. Arada sağlık sorunlarımın yol açtığı bazı aralar oldu. Ancak bu sürede en rahat günlerim Yeniçağ'da geçmekte. Çünkü ortalama harf sayısı 4500-5000 arasında gibi yüksek olsa da, günde bir tek yazı yazıyorum. Aklıma Türk Medya yılları gelince o günlerde ne kadar yıprandığımı şimdi anlıyorum. Akşam, Tercüman, Güneş ve hatta Bulvar'da köşe doldurdum. Bunlar yetmiyormuş gibi Cumartesi-Pazar ilavelerini ve dergileri de ihmal etmedim. Hikayeden spora hemen her türle ilgilendim.

Okur isteklerini sıraya soksam ilk iki sırayı spor ve fıkralar alır. Bu aralar yine bunların talep edildiğini görmek yılların hiçbir şeyi değiştirmediğini anlatıyor.

Bu Pazar mavrayı fıkralardan bir demet olarak sunacağım.

Din temalılar

Aydın Boysan Ağabeyime göre fıkraların en güzelleri din esaslı olanlardır. Bu yüzden tehlikeli kabul edilirler. Ondan anı bir kaç tanesini peş peşe aktaracağım.

"Brigitte Bardot ölmüş -Allah uzun ömür versin- öbür dünyada karşılanmış. Sırat Köprüsü'nün başına getirilmiş. Korku içinde ve fena halde titriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar