Lanet olsun bu iblislere..

Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Esra Albayrak çiftinin yeni çocuklarının doğumunun ardından sosyal medyada yapılan küfür-kafirli edep ve insanlık dışı paylaşımlar içime yara oldu. Bu...

Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Esra Albayrak çiftinin yeni çocuklarının doğumunun ardından sosyal medyada yapılan küfür-kafirli edep ve insanlık dışı paylaşımlar içime yara oldu. Bu paylaşımları yapacak kadar insanlıktan nasipsiz bu iblislere lanet okumaktan başka ne yapabilirim ki?.. Çok şükür, bu mel'unların çirkinlikleri toplumda da kabul görmedi ve zaten iğrençliklerinin karşılığı olarak fazlasıyla hakettikleri tepkiyi kamuoyundan aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Hanım'ın Esra Albayrak'ı telefonla arayıp destek olması takdire değer bir güzellikti.

Devlet Bahçeli'nin Meclis'ten yasa çıkıncaya kadar sosyal medyayı boykot kararını da beğendim.

Bu vesileyle arkadaşım Sadık Albayrak'ın son torunu Hamza Salih ve kardeşlerine ana babalarıyla birlikte sağlıklı uzun ömür diliyorum.

Beşiktaşlı arkadaşım

Söz Sadık Albayrak'tan açılınca geçmişe bir yolculuk da kaçınılmaz oldu. Meslektaşım Sadık Albayrak eski dostumdur. Sadece bu kadar mı? İyi de Beşiktaşlıdır. Pek çok defa Kartal'ın epeyi maçını birlikte izlemişizdir. Zaman zaman heyecandan ayağa fırladığı olurdu. Ender de olsa kimi zaman maçlara oğlu Berat da gelmiştir.

Birgün maçın devre arasında sohbet ederken akşam Balat'a gideceğimi belirtim. Sadık da bana "Akşam bizim partinin Balat'da toplantısı var" dedi. "Nerede?" diye sordum. Ünlü kaleci Ömer'in ağabeyinin işlettiği Yeşilova Kıraathanesi'nde olduğunu söyledi ve, "Sen de işini bitirince bize katıl" davetinde bulundu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 190 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 275 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar