Görünen son

Körfez sermayesi bile işe yaramadı. Çünkü yapılan her iş yanlış. Daha önce de yazdık, Süper Lig maçlarının kısa bir beklemenin ardından TRT'ye verilmesi ilk hata oldu. Devlet Kurumu da, aSpor'a servis...

Körfez sermayesi bile işe yaramadı. Çünkü yapılan her iş yanlış. Daha önce de yazdık, Süper Lig maçlarının kısa bir beklemenin ardından TRT'ye verilmesi ilk hata oldu. Devlet Kurumu da, aSpor'a servis yapıyor. Ortada heyecanla beklenecek yayın kalmıyor. Lig TV yetkilileri abonelerinin kaçtığını ve bunun devam ettiğini görmüyorlar mı? Yabancı futbola da ayrıca para alınıyor. "Yan oda"larınız varsa fatura iyice yükselmekte.

...

Çocuk kanalları da ekstra. "Film paketi" aldıysanız tam yandınız. İlk abonelerdenim. En çok bu sinema paketine ödediğim paraya acıyorum. Agatha Christie hastasıyım. Dedektif Hercule Poirot'nun maceralarının sayısı belli. Seri bitiyor, sil baştan. Aynı şey Kanada yapımı polisiye dizi için de geçerli. Bu aralar o kadar şikâyet geldi ki bunların gösterimine ara verildi. Bakalım tekrarların tekrarı ne zaman başlayacak. Giriş Paketi üyesiyseniz MGM'i izlemek mecburiyetindesiniz. Burada da hep aynı şeyler. Londra'da, Fare Kapanı'nı yayınlayan tiyatroya dönüldü. Kazara Film Paketi'ne üye oldunuz ve çıkmak isterseniz "49 lira ceza."

...

HD yayına, 4.5 Bucak'a ayrı ayrı ücret ödüyorsunuz. Kızıp bir takım tasarrufa baş vuracaksanız burada da ilginç engellemeler var. "1 yılınız dolmadan arayacaktınız." Bu işin uygulaması da televizyon parodilerindeki gibi. "Onu tuşla", "ötekini tuşla". Tam tabiriyle tuşlarla boğuşacaksınız. "Yanlış numara çevirdiniz" dendi mi, sil baştan. Servis konusu ayrı dert. En basitinden "yeniden kurulum"a 2 tuşla 30 lira alınıyor. Bu karışık kurguyla hazin son, kaçınılmaz. Kadrosu dağıtılmış Lig TV bu yükü taşımaz. Futbol tutkunu gariban vatandaşın ödeme gücünü bu kadar istismara kimsenin hakkı yok. Kötü son yakın.



YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 275 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar