Gerçeği göremediler

Ekrem İmamoğlu'nu Kılıçdaroğlu'ndan önce İBB adayı gösteren bendim. Hatta Osman Kibar ve Bedrettin Dalan'ın kaybedişlerini örnek verdim.

At yarışı tahminlerinde dahi bulundum. "Niye kazanmasın?" diye de sordum. Önce sürpriz sonra plase neticede de favori olarak kayda geçtim.

İnsan sarrafı olmak önemli. Buna halkın nabzını iyi tutmayı eklemelisiniz. Yüzlerce, bin defa haklı çıktığımı söyleyebilirim. Elimdeki eften püften telefon, aramalara dayanamadı. Sonunda şarj aletine yakın bir yere oturmak zorunda kaldım.

Bir ara SETA'cı Burhanettin Duran'ın "fark başta görünmüyordu" mazeretini duyunca inanın kendimle iftihar ettim. "Bu defa fark olacak" başlıklarını attığım gözümün önüne geldi. Hayatta her şeyi tek yanlı takip edenlerin, gerçekleri gözlemlemesi mümkün değildir.

15,5'luk Berkay

Her şeyden önce, vatandaşın nabzını iyi tutacak, havasını iyi koklayacaksınız. Çok şükür bu konuda hayatta tek yanılgım oldu. Ekranlar başta, tüm medya ya korkudan ya da "göbekten bağımlı olmaktan" hakikatleri çarpıtmakta.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar