Geç kaldın Sayın Bakan!

"Anladığımız kadarıyla birkaç hafta içerisinde İstanbul'da 50 ve Ankara'da 30 tanzim satış mağazası açılacak. Belediyelerin işletmesindeki bu yerlerle sebze ve meyve fiyatlarının aşağı...

"Anladığımız kadarıyla birkaç hafta içerisinde İstanbul'da 50 ve Ankara'da 30 tanzim satış mağazası açılacak. Belediyelerin işletmesindeki bu yerlerle sebze ve meyve fiyatlarının aşağı çekileceğini sanıyorlar. Bana göre ham hayal.

... Güldürmesinler insanı. Beyler biraz ciddi olalım. Elinizde A 101 ve BİM gibi hazır satış noktaları var. Bunlar ne güne duruyor?

Bakanlar başta olmak üzere bunu akıl etmiyor diyelim. Bunca danışman ve genel müdür ne işe yarıyor?"

Bu alıntıyı 10 Şubat Pazar günlü yazımdan yaptım.

Aklın yolunun tek olduğunu neticede anladılar. Biraz geç olsa da. Keşke bu işlerin baş sorumlusu Bakan Bekir Pakdemirli başka işlerle uğraşmasaydı. "Adiler" diye muhalefete laf yetiştireceğine ucuz gıdaya önem verseydi.

Haydi "Yunan adalarına gidiyor ve yakınlarıma hediyelik zeytinyağı alıyorum" demesi unutuldu. Bu defa beceriksizliğini daha da büyüttü. Ağzından çıkanı kulağının duymamasını ne yapacağız? Oysa dikkat edin kulakları işitmeye çok müsait. Bu konuda bir de espri yapalım: "Sergen Yalçıngillerden."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar