Bombayı Mosturoğlu patlattı

Şekip Mosturoğlu "Terim'e ödenecek tazminatın takipçisi olacağız. Eğer ortada istifa varsa bunu ödeyeceklerin ceplerinden tahsili için uğraşacağız" dedi. Böylece kamudan gizlenilmeye çalışılanlar...

Şekip Mosturoğlu "Terim'e ödenecek tazminatın takipçisi olacağız. Eğer ortada istifa varsa bunu ödeyeceklerin ceplerinden tahsili için uğraşacağız" dedi. Böylece kamudan gizlenilmeye çalışılanlar ortaya dökülüyor.

İlk itiraf, Fatih Terim'in kendisinden geldi; "İstifa etmedim. Kovuldum." Belli ki yine TFF üst kademesi ile "Türkiye Futbol Direktörü" arasında yeni görüşmeler cereyan etti. Böylece "Delikanlılık Edebiyatı" sonlanmış oldu. Mertlikten söz edip sonra "Para benim elimin kiri" diyenlerin bombası patladı. Miktar çok büyük olunca "Kutsal Değerler" şişman İbo'nun şarkısına dönüştü; "Benim balonlarım vardı!"

Öncelikle olayın bu noktaya gelmesinde daha doğrusu çözülmesinde rolü büyük olan Fenerbahçe Kulübü'nün Asbaşkanı Mosturoğlu'na teşekkür ederim. Denetim görevini yaptı. Pekiyi, savunma mevkiinde olanlara ne demeli?  Başkan Yıldırım Demirören gecikmeden Terim'e bugüne kadar ödenen toplam parayı açıklamalı. Tabiî ödenecek tazminatı da. Demirören'in hesap-kitap işine aklı ermiyorsa, Hüsnü Güreli'den yardım alabilir. Böylesi "halı altına süpürmeler"in daha fazla gitmeyeceği ortada. TFF Yönetimi beklenen bilgilendirmeyi yaptıktan sonra "Olağanüstü Kongre Çağrısı" yapmak zorunda. Halen işbaşındakilerin tamamı bir daha aday olmayacaklarını tebliğ etmeliler. Bu ekip zan altındadır.

 

Gelelim Gümüşdağ'a

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar