Bir yılan öyküsü daha

Yetenek Sizsiniz'in yıldızlaştırdığı illüzyonist Aref Ghafouri'nin başına gelenleri biliyorsunuz. Gösterilerinde kullandığı Kobra cinsi yılan onu soktu. Bereket süratle müdahale edip ısırılan yeri...

Yetenek Sizsiniz'in yıldızlaştırdığı illüzyonist Aref Ghafouri'nin başına gelenleri biliyorsunuz. Gösterilerinde kullandığı Kobra cinsi yılan onu soktu. Bereket süratle müdahale edip ısırılan yeri "boğarak" zehrin tamamının vücuda yayılmasını önledi. Buna rağmen Aref'in yürüyememe riski devam ediyor.

Bilindiği gibi pek çok zehirli hayvanın panzehiri ülkemizde yok. Bu yüzden illüzyonist genç, ambulans uçakla Kahire'ye nakledildi. Tedavisine yani "yılan serumu" uygulanmasına başlandı. İlk açıklamalara göre bu serumdan 24 tane kullanılacak. Dileriz umulan etki görülür ve iyileşir. Yani ayaklarını hissetmeme arazı ortadan kalkar.

Benzeşen olay

ABD yıllarımdaydı. İstanbul Üniversitesi'nde asistan olan Osman Akın'la yollarımız kesişti. Şimdilerde hukuk profesörü olan Osman'la Dünya gazetesinde çalışırken tanışmıştık. Patron Bediî Faik, amcasıydı. Babası İlhan Akın da hukuk doçenti idi. İlhan Hoca, daha sonraları profesör olacak ve Hukuk Fakültesi Dekanlığı da yapacaktı. İlhan Bey o dönem, Dünya'nın baş yazılarını yazıyordu. Onunla ilginç bir iş birliğimiz oluşmuştu. TRT, programlı televizyon yayınlarına başlayınca eleştiri köşesini devreye soktuk.

İşin komik yanı sadece ilk yazıyı yazdı ve alanı bana terk etti. Bu görevi yedek subaylık için askere gidene kadar bir hayli uzun süreli yaptım. Köşemin adını "Ekran Eleştirisi" koymuştuk. Şu andaki Ekran Polisi onun dönüşmüş halidir. Yıllar yılı bu logo ile karşınızdayım. Bakalım daha ne kadar devam edecek. İşte onu bilemiyorum. Allah güç kuvvet verdiği sürece sürdürmeye çalışacağım.

Hoş bir rastlantı

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar