6’lı Masa’nın görünmeyen ancak en etkili iki hayalet ayağı?

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Bülent Orakoğlu'nun bugünkü (29.08.2022)''6’lı Masa’nın görünmeyen ancak en etkili iki hayalet ayağı?'' başlıklı yazısı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Ankara’ya yakın bir ilimizde partisinin il başkanlığı binasının açılış törenine katıldıktan sonra esnaf ve vatandaşlarla yaptığı bir sohbet toplantısında enteresan sorularla karşılaştı. Bir vatandaşın “Yedili Masa’nın bir adayı olur mu’’ sorusuna “Yedili Masa diye bir şey yok. Ben Altılı Masa’da oturuyorum, orada yedinci bir kişi yok. Yedinci kişi var diyen, yalan söylüyor. Masa’nın altına bakıyorum yok, üstüne bakıyorum yok. Olmayana var demek; yalan’’ yanıtını vermişti. Oysa Ali Babacan da Masa’nın tüm liderleri gayet iyi biliyor ki 6’lı Masa’nın emperyalizm kontrolündeki illegal iki ayağı daha var. Pentagon kontrolündeki FETÖ ve PKK/YPG-HDP terör örgütleri örtülü ilişkilerle Masa’da etkilerinin önemi kadar görünür olmamaları kripto ilişkilere işaret ediyor. Tıpkı hayalet gibiler. Bu durumda 6’lı Masa’dan çok legal ve illegal unsurlardan oluşan 8’li Masa’ya emperyalizmin sızdığı hatta yönetmeye çalıştığı yerli ve milli olmayan bir Masa’dan bahsediyoruz. Nitekim MHP lideri Bahçeli de ruhunu ve gururunu emperyalizme satmakla suçladığı partiler için, “Bir Masa etrafında toplanıp PKK ve FETÖ’nün senaryolarına gönüllüce boyun eğen altı partinin Türkiye karşıtlığı, milli değerlerimizle kutuplaşması izahı ve ifadesi olmayan bir çarpıklık noktasına ulaşmıştır” açıklamasını yapmıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ve Sudani’den net mesaj: PKK Irak’tan silinecek! 24 Nisan 2024 | 257 Okunma Gizemli hayalet MARS2 Oron model casus uçağı 320 füze ve İHA’ların tamamını etkisiz hale getirdi mi 22 Nisan 2024 | 775 Okunma İran İsrail’e 200’den fazla İHA ve füzelerle saldırdı can kaybı olmaması mucize mi. Yoksa kolpa mı var? 17 Nisan 2024 | 576 Okunma İran’ın İntikam planına karşı İsrail ‘çok gizli’ bir silahla karşılık verecek, ‘İran taş devrine dönecek?’ 15 Nisan 2024 | 3.155 Okunma Fatih Erbakan’ın Truva atı olması göz ardı edilemez? 10 Nisan 2024 | 1.146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar