Müstakbel babaanne kız torun istiyor

10 Ekim'de birinci evlilik yıl dönümlerini kutlayan Hacı-Nazlı Sabancı çiftinin bebek beklediği haberi bir süredir kulislerde konuşuluyordu. Nazlı Hanım, önceki gün sosyal medya hesabından 3 kişilik bir aile olmaya...

10 Ekim'de birinci evlilik yıl dönümlerini kutlayan Hacı-Nazlı Sabancı çiftinin bebek beklediği haberi bir süredir kulislerde konuşuluyordu. Nazlı Hanım, önceki gün sosyal medya hesabından 3 kişilik bir aile olmaya hazırlandıklarını müjdeledi.



Öğrendim ki, dört aylık olan bebek Sabancı utangaç çıkmış; annesinin en son kontrolünde de cinsiyetini saklamış! "Kız ya da erkek fark etmez, en önemlisi sağlıklı olması" diyen Nazlı Hanım da, bebekleri de sağlıkla kurtulur inşallah. Bu arada gönlüne göre bir gelin bulan üç erkek annesi Arzu Sabancı'nın kalbinden kız torun geçtiği konuşuluyor.

TATİL BEBEĞİ TATİLE ÇIKTI
Sosyal medyanın ünlü ismi Dila Tarkan ile genç iş adamı Dağhan Doğruer, geçen yıl Yunanistan'da evlenmiş, yazın Yunan adalarında tatilindeyken de erken doğum için apar topar İstanbul'a dönüp oğulları Luca Kartal'ı kucaklarına almıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tam üç kez mahkeme kararıyla baba oldu 27 Nisan 2024 | 578 Okunma Entelektüeller bu aşkı konuşuyor! 26 Nisan 2024 | 281 Okunma 7 yaşındaki oğluyla ölümden döndü 25 Nisan 2024 | 138 Okunma Ex aşkla dost buluşması 24 Nisan 2024 | 118 Okunma Kızının ikinci ayını kutladı: Babası ortada yok! 23 Nisan 2024 | 136 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar