Ekosenin önlenemez yükselişi

Kış ayları en sevdiğimiz şey ‘layering’ yani kat kat giyinmek. Bu trendi fotoğraftaki gibi üst üste giyeceğiniz tişörtlerle ve gömleklerle yapmak çok kolay. Kırmızı siyah büyük ekoseli oduncu...

Kış ayları en sevdiğimiz şey ‘layering’ yani kat kat giyinmek. Bu trendi fotoğraftaki gibi üst üste giyeceğiniz tişörtlerle ve gömleklerle yapmak çok kolay. Kırmızı siyah büyük ekoseli oduncu kaban da geçen sezon trendlerinin devamı. Yani bu sezon almazsanız olmazlardan.

Yırtık jean’lerin ne kadar moda olduğunu söylememe gerek yok! Siz mavi, lacivert, siyah, veya gri jean’lerinizden biriyle de bu kombini gayet güzel yaparsınız. Altına artık bot ya da sneakers; seçim sizin!


Haftanın kombini: Mavi

YAPIN-YAPMAYIN

+ Jean’i jean ile birlikte takımlamak hâlâ moda. Yapmanız gereken tek şey. birbirine uygun renkler seçmeniz. Maviyi maviyle siyahı siyahla kullanın.

- Skinny jean’ler fena halde demode. Özellikli kısa ve dar paça skinny’lerden uzak durun. Boru paça ve rahat kalıplar ise çok revaçta.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğanın çağrısı 01 Haziran 2019 | 74 Okunma Biraz polo oynayalım 25 Mayıs 2019 | 109 Okunma Sıra bizde 18 Mayıs 2019 | 116 Okunma Eşofman nasıl trendy durur? 11 Mayıs 2019 | 228 Okunma Tatil pembesi 04 Mayıs 2019 | 65 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar