Saldırının telefon trafiğine bakın

İçişleri Bakanlığı, MİT, bir gözaltının bile olmadığı Erzurum provokasyonuyla ilgili mutlaka ve mutlaka telefon trafiğine bakmalı. Kimin mi? Önce o gençler içindeki yetkili şahsın, sonra da...

İçişleri Bakanlığı, MİT, bir gözaltının bile olmadığı Erzurum provokasyonuyla ilgili mutlaka ve mutlaka telefon trafiğine bakmalı. Kimin mi? Önce o gençler içindeki yetkili şahsın, sonra da Erzurum’un “efsane ülkücü” isimlerinden bir siyasetçinin! Ardından da Ankara’da yaşayan bir “iş insanının”!

İddialara göre: Erzurum saldırısında yer alan bazı çocukları Ankara’da iki tane otobüsle cumartesi gece toplamışlar. Mitingin olduğu yere götürmüşler, miting bitince de aynı şekilde otobüsle Ankara’ya geri taşımışlar. Yine uçakla getirdikleri yaşı büyük olan bazı kişiler de varmış. Yine bu organizasyonda da Ankara’nın önemli “iş insanı” olduğu konuşulanlar arasında.

Bu bilgiyi paylaştıktan sonra provokasyona geçelim.

Görüntülerden üç kare…

Birincisi; Ekrem İmamoğlu otobüsün üzerinden kitleyi sakinleştirmek için konuşurken bir taş koruma müdürünün ayağına isabet etti. Peki ya o taş İmamoğlu’nun kafasına isabet etse ne olurdu? Yere düşse ve bayılsa ya da daha ileri bir durum. Çıkan olaylardan kim sorumlu tutulacaktı?

İkincisi; Ekrem İmamoğlu’nun arkasında toplumsal olaylara müdahale...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım 24 Nisan 2024 | 2.109 Okunma Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı 09 Nisan 2024 | 876 Okunma İYİ Parti’de sekiz kişilik dar toplantı 05 Nisan 2024 | 1.623 Okunma “Sızdırılan” MYK sonrası taşlar yerinden oynayacak 04 Nisan 2024 | 6.165 Okunma Sadece partiler değil iş insanları da ‘yatırım’ için anket yaptırıyor 22 Şubat 2024 | 196 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar