Yeni Zelanda'dan Viyana kuşatmasına!

Yeni Zelanda'da iki camide katliam yapan canilerden biri, 70 sayfalık bir manifesto yayınladı. Manifesto, I. Murat'ı Kosova savaş meydanını gezerken hançerleyip öldüren Miloş'tan başlayıp, İkinci Viyana kuşatmasına...

Yeni Zelanda'da iki camide katliam yapan canilerden biri, 70 sayfalık bir manifesto yayınladı. Manifesto, I. Murat'ı Kosova savaş meydanını gezerken hançerleyip öldüren Miloş'tan başlayıp, İkinci Viyana kuşatmasına hatta Osmanlı ordusunu mağlup etmiş, donanmasını yakmış komutanlara kadar çeşitli atıflarla dolu. Olayda kullanılan silahın üzerindeki yazılar da böyle.

Yine manifestoda Ayasofya'nın minarelerinin yıkılacağına, Boğaz'ın batısına yani Avrupa'ya geçen her Türk'ün öldürüleceğine dair tehditler yer alıyor. Tabii küfürler, hakaretler var. Tayyip Erdoğan'ı da düşmanlar arasında sayıyorlar.

***

Türkiye'de olaya tepki gösteren siyasiler, terörden, "İslamofobi ideolojisi"nden söz ediyor ama meselenin esasına girmiyor!

Bu saldırı, çok iyi planlanmış, arka planında tarih bilinci ve ciddi bir strateji olan, profesyonel eğitim verilmiş bir ekibin işidir.

Yeni Zelanda'da iki camide katliam yapılması ve hemen ardından Türklerin Avrupa'dan atılması projesinin propagandasına girişilmesi, çok yönlü bir istihbarat operasyonudur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar