Yeni yönetim sistemi ile Batı'ya verilen güvence!

İstanbul'da, 1887 yılında kurulan "Türkiye'de İngiliz Ticaret Odası" diye bir odanın halen görevde bulunduğunu ve bu kuruluşun "Türkiye ekonomisinde en etkili karar mekanizması" olduğunu hiç duydunuz mu? Odayı, 1887...

İstanbul'da, 1887 yılında kurulan "Türkiye'de İngiliz Ticaret Odası" diye bir odanın halen görevde bulunduğunu ve bu kuruluşun "Türkiye ekonomisinde en etkili karar mekanizması" olduğunu hiç duydunuz mu? 

Odayı, 1887 yılında İstanbul'da yaşayan ve ticaret yapan bir grup İngiliz iş adamı kurdu ve bu yolla İngiltere, Türkiye'nin ortağı oldu! Oda yetkilileri, özelleştirmeler başlarken, "Türkiye, İngiliz ihracatçılar ve yatırımcılar için büyük fırsatlar sunuyor. İngiliz yatırımcılar Türkiye'de iddialı özelleştirme programı, altyapı, enerji, gıda, turizm, finans ve telekomünikasyon alanlarına ilgi göstermektedir." demekteydi.

*** 

İşte bu Türkiye'de İngiliz Ticaret Odası'nın Başkanı Chris Gaunt, "Birleşik Krallık ile İş Yapmanın Yolları" adlı konferansa gönderdiği mesajda Türkiye ile uzun vadeli iş birlikleri planlayan yatırımcılar için piyasada ivmenin yükselmeye devam edeceğini belirterek, "Türkiye'nin güçlü temelleri her geçen gün büyüme için yeni fırsatlara imkân sunuyor." dedi.

Gaunt, yatırımcılara Türkiye'deki uzun vadeli fırsatları kaçırmamaları için de tavsiyelerde bulundu.

Türkiye'de attıkları temeller sağlam ya!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.561 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.096 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 883 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 885 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar