Yalanla yeni bir devlet kurulur mu? 

Adana'da, yalanın cinayete bile yol açacağını gösteren ibretlik bir olay yaşandı.Bir genç kız, hamile kaldığı erkek arkadaşını babasından korumak için 16 yaşındaki başka bir gencin...

Adana'da, yalanın cinayete bile yol açacağını gösteren ibretlik bir olay yaşandı.

Bir genç kız, hamile kaldığı erkek arkadaşını babasından korumak için 16 yaşındaki başka bir gencin kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Babası da "tecavüz etti" denilen genci öldürdü. Sonradan DNA incelemesiyle 16 yaşındaki gencin olayla hiçbir ilgisinin bulunmadığı ortaya çıkınca, genç kız, söylediği yalanı itiraf etti. Babası cinayetten tutuklandı, kendisi de iftira atmaktan yargılanıyor.

***

ABD, "kimyasal silah kullandı" iddiasıyla Suriye'yi bombalayacağını söylüyor. Daha önce de benzer gerekçelerle, Afganistan ve Irak'ı işgal etmişlerdi. Sonra da İkiz Kuleler'e saldıran El Kaide'nin Afganistan değil, ABD patentli olduğu, Irak'ta ise kimyasal silâh deposu bulunmadığı anlaşılmıştı.

Suriye'ye de El Kaide'den dönüştürdükleri IŞİD bahanesiyle girdiler. "IŞİD'le mücadele" yalanına dayanarak PYD/YPG diye PKK'nın yanında başka bir terör örgütü daha oluşturdular, silâhlandırdılar ve hâlâ aynı yolda devam ediyorlar.

Afganistan, Irak ve Suriye'de bu yalanlarla milyonlarca Müslüman öldürüldü! İngiltere, Irak'taki kimyasal silâh iddialarının kaynağı olmak suçunu itiraf etti ama şimdi de ABD ile birlikte aynı suçu Suriye'de işlemeye çalışıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.561 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.096 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 882 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 885 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar