Venezuela'daki darbeyse Suriye'deki nedir!

ABD'nin Venezuela'daki darbe girişiminin, Trump'ın "Türkiye ekonomisini mahvederiz" tehdidiyle bağlantılı olduğu anlaşılıyor!ABD, Venezuela ekonomisinin iki temel dayanağı olan petrol ve altın ticaretini engelledi. Maduro, bu sebeple...

ABD'nin Venezuela'daki darbe girişiminin, Trump'ın "Türkiye ekonomisini mahvederiz" tehdidiyle bağlantılı olduğu anlaşılıyor!

ABD, Venezuela ekonomisinin iki temel dayanağı olan petrol ve altın ticaretini engelledi. Maduro, bu sebeple ülke altınlarını Türkiye'ye göndermişti. Şimdi İngiltere'nin kendi bankalarındaki Venezuela parasını, ABD'nin atadığı başkana kullandıracağını açıklaması da kritik bir karardır.

Bütün bunlar elbette uluslararası hukuk düzenine aykırıdır ama ABD ve İngiltere zaten, bütün terör örgütlerinin kurucusu veya koruyucusudur. Bu sebeple terör devleti haline gelmişlerdir.

Herkes, Bernard Shaw'un, "Kan kokusu almış bir köpek balığından daha tehlikelisi, petrol kokusu almış Amerikan emperyalizmidir!" sözünü hatırlatıyor.

Türkiye de açıkça tehdit edildiğine göre Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'nun, "Küresel güçler, Türkiye'de sandığı itibarsızlaştırıp müdahale zemini arıyor" uyarısı da dikkate alınmalıdır.

Bu itibarla, iktidar, sandığı itibarsızlaştıracak yol ve yöntemlerden uzak durmalı, Yüksek Seçim Kurulu da sahtekârlığa izin vermemelidir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar