Üçüncü köprüye karşı çıkan Erdoğan idi!

Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul projesine karşı oluşan büyük tepkiyi frenlemek için "Bunlar Marmaray'a, Avrasya'ya, Yavuz Selim Köprüsü'ne, Osman Gazi'ye 'istemezük' demediler mi? İstanbul ve İzmir arasındaki 4 saat 15 dakikalık sürece yine 'istemezük' demediler mi?" yaklaşımını kullanıyor ve etkili de oluyor.

Bir defa Marmaray, Avrasya tüneli gibi projeler, 57'nci hükümet döneminde hazırlanmıştır. Japonya'dan kaynak bulan da dönemin Ulaştırma Bakanı Enis Öksüz'dür.

Üçüncü köprüye en şiddetli şekilde karşı çıkanlardan biri ise dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Tayyip Erdoğan'dır.

"İstanbul'a üçüncü köprü yapılması intihardır" sözünün sahibi Tayyip Erdoğan'dır. Bu sözler Anadolu Ajansı, kayıtlarından da bulunabilir, gazete arşivlerinden de...

Erdoğan, TRT'te yaptığı açıklamada da, "Eğer 3. bir köprü olayını düşünecek olursak bu TEM'in kuzeyindeki bölgede kalan akciğerlerimizin yok edilmesi demektir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar