Türkiye'ye haciz konuluyor haciz!

Maliye ve Hazine Bakanlığı, adı üzerinde "Kamu Maliyesi Dönüşüm ve Değişim Ofisi" kuruyor ve küresel soygun sisteminin 1920'den beri akıl hocalığını yapan McKinsey şirketiyle danışmanlık...

Maliye ve Hazine Bakanlığı, adı üzerinde "Kamu Maliyesi Dönüşüm ve Değişim Ofisi" kuruyor ve küresel soygun sisteminin 1920'den beri akıl hocalığını yapan McKinsey şirketiyle danışmanlık anlaşması imzalıyor.

McKinsey'in Enron gibi bir şirketin hileli iflasını yönettiği biliniyor. Yunanistan'ın iflasını yöneten de aynı şirketti. Şimdilerde petrodolar içinde yüzen ama buna rağmen "ekonomik kriz" yaşayan Suudi Arabistan'ın iflasını yönetiyorlar.

***

Böyle bir yola girmek, Türkiye'yi sadece iflasa götürmez, iflas çözülmeye sebep olur, çözülme de dış müdahaleye! Bunu gören sadece biz değiliz. İşte Abdurrahman Dilipak da diyor ki; ''McKinsey'in FETÖ'den farkı yoktur. ENRON'a danışmanlık yapan bir kirli şirketi Türkiye'ye sokamazsınız. Bunu yapamazsınız. Sokarsanız cehennemin dibine kadar yolunuz var. Bunlar ne savunma sanayinizi bırakırlar ne tarımınızı. Bunlar sahtekâr, bunlar dolandırıcı. Bunlar Rothschild'lerin Truva atı. Büyük bir komplo ile karşı karşıyayız. Ben McKinsey'e karşı çıkarken Tayyip Erdoğan'ı savunuyorum. Bu böyle devam edemez. Bu kafayla giderlerse teğet meğet gitmeyecek. Türk ekonomisi batacak. Eğer önlem alınmazsa Türkiye'ye de Tayyip Erdoğan'a da yazık olacak."

***

Konuyla ilgili bir inceleme yapan Celal Eren Çelik ise McKinsey'in Turgut Özal döneminde 14 Nisan 1987 tarihli Türkiye'nin Avrupa Ekonomik Topluluğu'na tam üyelik başvurusunu hazırladığını, 2001 yılında 57'nci hükümet döneminde Kemal Derviş'in de aynı şirketi davet ettiğini belirtiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.561 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.096 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 883 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 885 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar