Türkiye'nin bağışıklık sistemine saldırı!

Rusya Araştırmaları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Salih Yılmaz, 1 Ağustos'ta ziyaretlerine gelen ABD Büyükelçilik yetkilisinin "Doların 7 TL olacağını öngörüyoruz" dediğini öne...

Rusya Araştırmaları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Salih Yılmaz, 1 Ağustos'ta ziyaretlerine gelen ABD Büyükelçilik yetkilisinin "Doların 7 TL olacağını öngörüyoruz" dediğini öne sürmüştü.

Yılmaz, "Bugün ziyaretimize gelen ABD elçilik görevlisine 'amaçladığınız nedir?' dedim. 'Doların 7 TL olacağını öngörüyoruz' dedi. 'Bu yaptığınızla Türkiye'yi kaybedeceksiniz' dediğimde 'belki de öyle istiyoruz' cevabını aldım." demişti.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, Twitter mesajı yayınladı ve "Bir Amerikalı yetkilinin, Amerikan dolarının 7 TL olacağı tahmininde bulunduğu yönünde tamamen temelsiz ve sorumsuz haberlerin Türk medyasında yer alması çok talihsiz ve rahatsız edicidir. Bu, uydurulmuş ve temelsiz bir yalandır." açıklamasında bulundu.

***

AKP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise Twitter hesabından "Türkiye siyasi istikrarı ve geleceğe dönük somut hedefleri olan bir ülkedir. Son dönemlerde finansal piyasalarda yaşanan ve ekonomik temellerle izah edilemeyecek dalgalanmalar er geç durulacaktır." diye mesaj yayınladı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal da TRT Haber'de katıldığı bir programda, dövizdeki yükselişe karşı gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.561 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.096 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 882 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 885 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar