Türkiye ve üç ülkede iktidarlar çatırdıyor!

Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşu törenlerinde, İstiklâl Marşı okunurken, subay üniforması taşıyanlar dahil, protokolün ayağa kalkmaması ve şu satırları yazdığım ana kadar hepsinin...

Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşu törenlerinde, İstiklâl Marşı okunurken, subay üniforması taşıyanlar dahil, protokolün ayağa kalkmaması ve şu satırları yazdığım ana kadar hepsinin görevden alındığına dair bir karar verilmemiş olması, Türkiye'nin nasıl yönetilmek istendiğine dair önemli bir göstergedir.

Bayburt, düşmandan kurtuldu ama İstiklâl Marşı'nda ayağa kalkmayanlar tarafından yönetiliyor!

Çanakkale'de konuşmasını tamamlayan Başbakan tribüne gelince ayağa kalkmayan Korgeneral Engin Alan, FETÖ kumpasıyla tutuklanmıştı!

İstiklâl Marşı'nda ayağa kalkmamak ise kişiye yönelik bir eylem değil, Türkiye'nin kurucu değerlerine yapılmış bir saldırı olmakla birlikte, rejim değişikliği niyetlerinin bilinçli ve programlanmış bir yansımasıdır.

***

Siyaset, sadece Türkiye'de değil, ABD, İngiltere ve Fransa'da da yozlaştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar