Türk Milliyetçileri nerede eylem yapmalı?

MHP ve İYİ Parti arasındaki tartışmanın, Devlet Bahçeli'nin "Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP'ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden Vandal tutumuna devam edersen...

MHP ve İYİ Parti arasındaki tartışmanın, Devlet Bahçeli'nin "Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP'ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden Vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle!" tehdidinden sonra, gece yarısı Meral Akşener'in yani bir kadının evinin önünde gösteri yapmaya kadar varması, Türk ve dünya kamuoyu önünde "Türk Milliyetçileri"ni temsil iddiasında olanların nelerle uğraştığını göstermiştir!

***

Bugün Türkiye, ekonomisi çökertilmiş ve güneyinden askeri olarak kuşatılmakta olan bir ülkedir. Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Milliyetçilerinin bugünkü takipçileri, ülkenin bu duruma düşürülmesinde sadece iktidarların teslimiyetçiliğinin değil kendi gaflet ve dalaletlerinin de birinci derecede rol oynadığını görmek ve bu durumdan kurtularak, yeniden çözüm kapısı ve millete rehber olmak durumundadır. Bugün Türk Milliyetçiliğini temsil iddiasında olanlar, Türk ekonomisinin Amerikan şirketlerinin tavsiyesiyle yönetilmesini bile savunmaktadır! Türk Milliyetçileri, asıl bu politikalara karşı eylem yapmalıdır!

***

Tayyip Bey için neler dediler neler...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Din Görevlileri Buluşması"nda konuşurken camilerin ahıra çevrildiği, satıldığı, kapısına zincir vurulduğu, Ankara'da apartmanların bodrum katlarında namaz kılındığı gibi iddiaları tekrarladı ve "Neler yazdılar neler? Çok enteresan, şiire bak, 'Ey Samsun'da karaya çıkan ilâh, merhaba' gibi abuk sabuk ifadelerle Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal'in de istismar edildiği dönemlere tanıklık ettik. Bunları da yaptılar." dedi!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.561 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.096 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 883 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 885 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar