Tecrit, koronadan tehlikeli hale geldi!

"Korona gerçeği" diye bir İnternet sitesi kuruldu. Sosyal medyada da faaliyet gösteriyorlar. Yalnız bütün dünyada olduğu gibi, bu sitenin videoları da Youtube tarafından yayından kaldırıldı.

 Gerekçe olarak bu videolarda Dünya Sağlık Örgütü verilerine aykırı yayınları kaldırmaya karar vermiş olmalarını gösteriyorlar. Facebook ve Twitter'ın da benzer uygulamaları var. Öncelikle Bill Gates hakkındaki iddiaların yaygınlaşmasını önlemeye çalışıyorlar ama bu çabalar, iddiaların doğruluğuna delil sayılıyor.

Dünya Sağlık Örgütü'nün açıklamalarının doğru olduğuna dair bir kanaat bütün dünyada geçerli kılınmak isteniyor. Oysa ABD Başkanı Trump, bu örgütü Çin'in sözcüsü olmakla suçladı ve yardımı kesti. Örgütün, başlangıçta "korona virüs insandan insana bulaşmıyor" diye açıklama yaptığını da hatırlatan ve yardımı kesen Trump, dakika başı Amerikan medyasını eleştiriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar