Soros'tan destek isteyen kimdi? 

Tayyip Erdoğan, partisinin il başkanları toplantısında, "Türkiye'de sosyal fay hatlarını derinleştirmek için uğraştılar. Başaramadılar. Türkiye'yi bölücü terör örgütünü...

Tayyip Erdoğan, partisinin il başkanları toplantısında, "Türkiye'de sosyal fay hatlarını derinleştirmek için uğraştılar. Başaramadılar. Türkiye'yi bölücü terör örgütünü kullanarak, çukurlara mahkûm etmek istediler. Yine başaramadılar. Türkiye'yi FETÖ ihanet çetesiyle teslim almak istediler. Bunun için yüzlerce vatandaşımızın kanını dahi döktüler, her seferinde başarısızlığa uğradılar. Türkiye'yi güney sınırları boyunca bir terör koridoruyla kuşatmaya çalıştılar. Yaptığımız hamlelerle bu oyunu da kökünden kazıyarak bozduk. Türkiye'yi her fırsatta ekonomi üzerinden vurmak için uğraştılar. Milletimiz ve iş dünyamızla bir olup buna da fırsat vermedik." dedi.

***

İyi güzel de 12 Eylül 2010 referandumunda "Alevi hâkimler gidecek, Müslüman hâkimler gelecek" propagandasını hangi parti yaptı? Sonuçta FETÖ'cü hâkimler gelmedi mi?

Güneydoğu'da açılım süreci boyunca güvenlik kuvvetlerinin 200'e yakın operasyon talebini reddederek, terör örgütünün hendek kazması ve yığınak yapmasına sonra da yüzlerce şehit verilmesine kim sebep oldu? Bir ihanet çetesi olan FETÖ'yü, yargıya, orduya, emniyete ve üniversitelere kim yerleştirdi? FETÖ'ye "Ne istediniz de vermedik?" diyen, FETÖ ile aynı menzile gittiğini söyleyen kimdi? Amerikan politikalarına uyarak Suriye'yi kaosa sokan kimdi?

Evet 7 Haziran seçimlerinde iktidar kaybedilince, mecburen tedbirler alındı ve gereken yapılmaya başlandı ama bütün bu sorunlara AKP iktidarı sebep olmadı mı? 

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.561 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.096 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 882 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 885 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar