"Sandıklar açılınca şaşıracaksınız"

Balıkesir, Yeniçağ ekibini yolda sağanak yağmurla karşıladı. Gerçi siyah bulutların altından geçtikten sonra yağmur dindi. Bu bereketli topraklara ve adı Kuvayı Milliye ile anılan bu güzel şehrin...

Balıkesir, Yeniçağ ekibini yolda sağanak yağmurla karşıladı. Gerçi siyah bulutların altından geçtikten sonra yağmur dindi. Bu bereketli topraklara ve adı Kuvayı Milliye ile anılan bu güzel şehrin güzel insanları arasında kendimizi evimize gelmiş gibi hissettik.

Meral Akşener'in mitingine epey vakit vardı. İYİ Parti Karesi İlçe Başkanlığı'na uğradık.

Karesi İlçe Başkanı Özgür Öksüz, "Türkiye değişim istiyor." diye durumu özetledi. 

Yöneticilerden Selçuk Çıvgın, "Balıkesir'de İYİ Parti'ye en az yüzde 35 oy ve 3-4 milletvekili bekliyorum. AKP-CHP'den gelip katılanlar da var." dedi.

M. Recai Yıldırım ise "Bu gördüğünüz arkadaşların çoğu bugüne kadar siyasete girmemiştir. İlk siyasi tecrübelerini İYİ Parti ile yaşıyorlar. Siyasette yeni yüzler var. İl genelinde aktif olarak çalışan arkadaşların yüzde 90'ı yenidir" diye bilgi verdi.

İl merkezini de ziyaret ettik. İl Sekreteri Mustafa Parlak, "Sözün bittiği yere gelmiş bir kitle var" dedi ve esnafla, köylüyle yaptığı sohbetleri aktardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.561 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.096 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 882 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 885 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar