Rusya, çipli aşı projesini mi bozdu?

Putin'in "kızım da aşı oldu" diyerek korona virüs aşısını ürettiklerini açıklamasından sonra Rusya Sağlık Bakanı Mihail Muraşko, ilk aşılardan risk grubunda olan doktorların...

Putin'in "kızım da aşı oldu" diyerek korona virüs aşısını ürettiklerini açıklamasından sonra Rusya Sağlık Bakanı Mihail Muraşko, ilk aşılardan risk grubunda olan doktorların yararlanacağını ve aşılamanın gönüllülük çerçevesinde yapılacağını söyledi. Yani kimse aşı olmaya mecbur tutulmayacak. Muraşko, aşıyı kendisinin de yaptıracağını bildirdi.

Almanya Federal Sağlık Bakanı Jens Spahn ise Rusya'daki aşı denemelerinde üçüncü yani son fazın tamamlanmamış olduğunu söyledi.

İngiltere'de BBC, Rusya'daki aşı denemelerinde üçüncü fazın tamamlanmadığına dair haberleri öne çıkardı:

Dünya Sağlık Örgütü de devreye girdi ve Rusya'dan "güvenli ve etkili bir aşı" üretmek için yerleşik kurallara uymasını istedi.

Amerika Birleşik Devletleri Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci ise "Çinlilerin ve Rusların aşıyı herhangi bir insana uygulamadan önce gerçekten aşıyı test ettiğini umuyorum" diye konuştu!

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar