Profesör Ulrich Keil'e kimse cevap veremedi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hürriyet Genel Yayın Müdürü Ahmet Hakan'ın "Daha önce açıklamıştınız. 'Aşıyı ilk ben yaptıracağım' demiştiniz. Bunu hangi yöntemle...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hürriyet Genel Yayın Müdürü Ahmet Hakan'ın "Daha önce açıklamıştınız. 'Aşıyı ilk ben yaptıracağım' demiştiniz. Bunu hangi yöntemle yapacaksınız?" sorusuna "Aşıyla ilgili tüm onay süreçleri bittikten sonra bir hastaneye gideceğim ve kamuoyunun huzurunda aşıyı yaptıracağım. Ardından da o hastanede bulunan bütün sağlık çalışanlarımız aşılarını yaptıracaklar." diye cevap verdi.

Koca, korona aşılarında iki yöntem bulunduğunu Çin'in inaktif yani ölü virüs kullanma yöntemiyle aşı ürettiğini, diğerinin ise mRNA yöntemiyle üretilen aşılar olduğunu, inaktif yöntemle üretilen aşıların uzun vadeli sonuçlarının bilindiğini, virüse genetik yolla müdahale edilerek geliştirilen mRNA aşılarının ise orta ve uzun vadede nasıl bir etkisi olacağının bilinmediğini söyledi.

Çin aşısı konusunda Koca'ya şu soru da sorulabilirdi:

- Çin, kaç milyon Çinliyi aşıladı da aşı ihraç ediyor?

***

Korona aşıları üzerinde bütün dünyada tartışmalar var. Bu arada Facebook, kamu sağlığı uzmanlarınca çürütülen aşılarla ilgili yanlış bilgileri kaldırmaya başlayacağını açıkladı!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum