Örgütlenmiş kaosun hedefleri!

Kurucuları arasında George Soros, Morton I. Abramowitz ve Stephen Solarz'ın da bulunduğu Uluslararası Kriz Grubu adlı "düşünce" kuruluşu, 25 yıldır ilk defa ABD içinde gelişen bir kaosla ilgili rapor yayınladı.

Raporda özetle, "Geçtiğimiz çeyrek yüzyıl boyunca, Kriz Grubu, dünya çapında çatışma ve krizleri analiz ederken bütün bu olaylar sırasına 'ne yapılmalı ve ne yapılmamalı' konularında tecrübeler edinmiştir. Ne yazık ki, Washington'daki şu andaki liderlik, 'yapılmaması gerekenler' listesini çok aştı. Trump yönetimi, ABD'nin kendi halkıyla silâhlı çatışma içinde olduğunu veya bazı siyasi fraksiyonların düşman kabul edildiğini düşündüren panik söyleminden vazgeçmeli, suçluları adalete teslim etmeli, reform çağrısı yapan yerel görevlileri ve toplum liderlerini desteklemeli, gelecekteki benzer krizlerden kaçınmak istiyorsa, polis vahşetini ve militarizasyonun yanı sıra yapısal ırk ayırımcılığını da sona erdirmek için adımlar atmalı" ifadeleri kullanıldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar