Öcalan ile pazarlık devam ediyor!

"Kürdistan, Lazistan, Pontus!" AKP sözcüleri İstanbul'u kazanmak için bu üç kelimeye sığındı.

Pontus ile ilgili tarihi araştırmalara dayanan yazımdan sonra bile mesaj gönderen dostlar, hâlâ, "Türk diye saf bir ırk yoktur zaten. Rum olsa ne olacak" gibi bir karşı çıkışın işe yarayacağına zannediyor!

Burada, söz konusu olan, bu tartışmalara tepki göstererek Ekrem İmamoğlu'na büyük destek veren Trabzonluların, hatta Giresunluların ve Orduluların da değil, oy verecek olan bütün İstanbul seçmeninin ve daha sonrası için bütün Türkiye seçmeninin algısıdır. Bu sebeple, Ekrem İmamoğlu, kendisi de bir Türk çocuğu olduğunu söylerken, bize düşen tarihi gerçekleri gündeme getirmektir. 

***

Bir de biz burada DNA analizi yapmıyoruz. AKP, zaten Türk Milleti'ni tanımıyor! "Türk milleti" yerine Anayasa'ya "Türkiyeli milleti" diye yazacaklarını söyleyen kişi, son Anayasa değişikliğini hazırlayanlardan biridir ve Cumhurbaşkanı başdanışmanıdır. Bu itibarla, hatırlatılması gereken konulardan biri de budur. Türklüğü Anayasa'dan çıkarmak isteyenlerin, kimsenin Türklüğü üzerinde söz söylemeye hakkı yoktur. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar