​​​​​​​Milletin bağışıklık sistemi nasıl korunur?

Koronavirüs salgını, insanları zorunlu olarak eve kapatınca, büyük şehirlerde milyonlarca genç insan, işsiz kaldı ve düzenli gelirleri anında kesildi.

Dolayısıyla bu insanlar, doğrudan açlıkla karşı karşıya kalmış sayılabilir. Bir müddet idare edebilseler bile beslenme yetersizliği yaşayacakları kesin. Bu da bağışıklık sistemlerini çökertecektir! Kırsal kesimde de benzer sorunlar var.

Koronavirüsle birlikte kazancı sıfırlanan vatandaşların beslenme yetersizliği, kısa vadede herkes için büyük bir tehdit haline gelecektir. Dolayısıyla milletin bağışıklık sistemi de zaafa uğrayacaktır!

***

Nitekim CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, yaşanan salgının sadece sağlığı değil, insanların işini ve aşını da tehdit ettiğini söyledi ve açıklanan önlemlerin vatandaşa dokunmadığını belirtti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar