Millet "TAMAM" derse sıkıntı yok!

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran'daki cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda kazanacağını iddia ettikten sonra "Herkes şimdiden seçim sonuçlarını kabul edip...

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran'daki cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda kazanacağını iddia ettikten sonra "Herkes şimdiden seçim sonuçlarını kabul edip, seçim sonuçları ne şekilde tecelli ederse etsin milletin tercihini saygıyla karşılamak mecburiyetindedir" dedi!

Tayyip Erdoğan ise Numan Bey kadar kesin konuşmadı; "Bizi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına, AK Parti Genel Başkanlığına, Başbakanlığa, Cumhurbaşkanlığına da milletimiz getirdi. Şayet bir gün milletimiz 'tamam' derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz" diyerek kaybetme ihtimalini de dikkate alan bir açıklama yaptı.

Bu konuda söz seçmenin olduğuna göre, "Kör İrfan Bulut" imzalı bir Twitter mesajını paylaşayım:

"Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinde başkan seçilirse; RTE döneminde yapılan bütün yanlışların düzeltileceğini vaat etmiş... Tayyip Erdoğan, AKP'nin seçim manifestosuna çok iyi çalışmış..."

Bu bakımdan Numan Bey'in mesajı, "Seçimlerde ne pahasına olursa olsun Tayyip Erdoğan kazanacak" diye anlaşılacağı gibi, "Tayyip Erdoğan kaybederse, seçim sonuçlarına saygılı olacağını şimdiden kabul etsin" diye de yorumlanabilir.

Erdoğan da millet "tamam" derse bir kenara çekileceğini söylediğine göre ve moda tabirle sıkıntı yok!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.561 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.096 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 882 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 885 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar