Mafya devletine Çakıcı cevabı!

Odatv'den Sami Menteş, Amerikan yönetimi üzerinde doğrudan etkisi olan Center For Security Policy adlı kuruluşun, Nisan ayında yayınladığı bir kitapta, "Erdoğan'ın yeni halife olduğu, Orta Doğu'da güçlükle...

Odatv'den Sami Menteş, Amerikan yönetimi üzerinde doğrudan etkisi olan Center For Security Policy adlı kuruluşun, Nisan ayında yayınladığı bir kitapta, "Erdoğan'ın yeni halife olduğu, Orta Doğu'da güçlükle tesis edilmiş düzeni yıkacağı, Batı Avrupa'da sahip olduğu diaspora nüfusuyla şimdiden hayli büyük ve toplumsal bozulmalara yol açan Türkiye'nin artık Müslüman Kardeşler örgütüyle birlikte cihatçı bir devlet haline geldiği ve NATO müttefiki olarak kabul edilmemesi gerektiği" gibi iddia ve önerilerine yer verildiğini hatırlattı.

ABD yönetiminin Türkiye'ye yönelik yaptırım girişimlerinin böyle bir alt yapısı var. Fakat ABD'ye düne kadar anladığı dilden bir cevap verilemedi!

***

Kırıkkale cezaevinden hastaneye sevk edilen Alaattin Çakıcı, Trump ve Netanyahu'ya çok sert tepki gösterdi.

Çakıcı'nın bazı ifadeleri şöyle:

*"İsrail, ABD'nin, İngiltere'nin ve AB'nin şımarık bir kaniş köpeğidir. Her an özel yetiştirilmiş, tam donanımlı 50-80 bin arası Türk ve Müslüman evlâdının Kudüs ve Gazze sokaklarında yerini alabileceğini hiç aklınızdan geçirdiniz mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.561 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.096 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 882 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 885 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar