Kabiliyetsiz şef meselesi ve siyaset!

Türkiye'nin geldiği noktada herkes birilerini suçluyor. En çok suçlananlar siyasetçiler. Medyayı suçlayan da var askerleri suçlayanlar da. Oysa siyasetçi de, asker de gazeteci de aynı kaynaktan geliyor.

Sakın kaynakta bir sorun olmasın! Elbette, millete güvenmek gerekir, demokrasinin de gereği budur ama zaman zaman toplumlar da rayından çıkabilir. Bu durum, Türk tarihinde de görülmüştür. En belirgin örneğini Orhun yazıtlarında Bilge Kağan vermiştir

Türk Milleti, Bilge Kağan'ın dediği gibi karnı doyduğu zaman açlık nedir düşünmez! Üç beş gün için veya bir dönem karnını doyuranın peşinden de gidebilir! Zaten bugünkü tablonun asıl sebebi budur!

Millet kendi vatanında, aslında atanmış olan fakat "ben seçiyorum" zannettiği yöneticiler tarafından köle durumuna düşürülüyor ama hala uyanmış değil. Uyanmış olsa, bu köleleşme devam edemezdi.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar