İşte Trump'ın kafasındaki proje!

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Dövizin artmasının tek sebebi var; Türkiye'ye ayar vermek. Veremeyecekler kardeşim. Bunlar o papazı değil, Erdoğan'ı istiyorlar. Alamayacaklar kardeşim. Bu millet olduğu müddetçe...

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Dövizin artmasının tek sebebi var; Türkiye'ye ayar vermek. Veremeyecekler kardeşim. Bunlar o papazı değil, Erdoğan'ı istiyorlar. Alamayacaklar kardeşim. Bu millet olduğu müddetçe, sahip çıktığı müddetçe alamayacaklar." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise daha temkinli konuştu:

"Bir papaz uğruna Türkiye ile ilişkilerini, dostluk ve müttefiklik anlayışını yok farz edebilecek bir hataya düşen Trump'ın kafasında acaba ne vardır? Bunu iyi anlamalıyız. Bu bir papaz meselesi değildir. Türkiye'ye darbe teşebbüsünün arka planı olan ABD, darbeci yoldaşlarını kurtarmak için bunu yapıyor."

***

ABD, papazı değil, Erdoğan'ı isteseydi, darbe girişimi sırasında veya daha önce bunu yapardı! Aksine arkasında ABD olduğu söylenen her eylem, Tayyip Erdoğan'ı daha da güçlü hale getiriyor. Peki ABD'nin Türkiye politikasını belirleyen CIA'nın Türkiye masasındaki ekipte çalışanlar, bu kadar mı öngörüsüz ki, Tayyip Erdoğan'ın yönetim sistemini Devlet Bahçeli sayesinde değiştirerek yasama, yürütme, yargı hatta fiilen medya güçlerini elinde toplamasına seyirci kaldı.

Darbe girişimi sonunda Erdoğan başkan oldu! Sonuç bu değil mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.561 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.096 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 883 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 885 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar