İstanbul'u çalan kılıfını da hazırlar!

Tayyip Erdoğan, "Kanal İstanbul'un Montrö Sözleşmesi ile herhangi bir ilgisi yoktur. Tamamen Türkiye'nin kendine ait bir su yolu olarak faaliyet gösterecek ve işletilecektir." dedi.

Necip Fazıl Kısakürek'in İstanbul ve vatan sevgisi temalı "Canım İstanbul" şiirinin "İstanbul benim canım. Vatanım da vatanım. İstanbul, İstanbul..." dizelerini de okuyan Erdoğan, İstanbul'a Kanal İstanbul projesini kazandırma konusunda kararlı olduklarını belirtti.

İnsanın aklına hemen şu soru geliyor:

- Peki ama madem İstanbul'u bu kadar seviyordunuz; İstanbul'a neden ihanet ettiniz? 

Öyle ya Erdoğan, 2017'nin Ekim ayında, Esenler'de yapılan Şehir ve STK zirvesi'nde betonlaşmayı kastederek "Biz bu şehrin kıymetini bilmedik, biz bu şehre ihanet ettik, hâlâ da ihanet ediyoruz, ben de bundan sorumluyum. Bizim evlerimiz genişlese de gönüllerimiz daralıyor. Binalarımız yükseldikçe ufkumuz kararıyor" dememiş miydi?

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 880 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar