"İstanbul seçimleri üzerinden iç çatışma tezgâhlanıyor!"

Başlıktaki sözü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu söylemeseydi konuya girmezdim. Çünkü bazı iddiaların şüyuu vukuundan beterdir!

Yani meydana gelmemiş bir olaydan bahsetmek, o olayın gerçekleşmesinden daha kötüdür.

Çünkü bu şekilde şeytanın aklına taş düşürmüş olursunuz!

Elinizde sağlam veriler varsa ve ne yapılmak istendiği belliyse o zaman planlandığı gibi kötü olayların çıkmaması için her türlü tedbiri alırsınız!

***

Süleyman Soylu şöyle dedi:

"İstanbul seçimi, verdiği siyasi kavganın uç vereceği bir seçim olarak nitelendirilir ve bu devam ederse, seçimden sonra meşruiyete yönelik bir kavgaya yönelirse, ben bundan ülkem adına endişe ederim. İstanbul seçimi ideolojik olarak bir kavganın devamı olursa ben bundan da endişe ederim, ben bunun ucunu görüyorum. Şu saldırılarda görüyorum. Binali ağabey geçen akşam bir yere gitti, onun orada oturma hakkı yok mu?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar