İlaç şirketleri Amazon ormanlarında ne arıyor?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Almanya'nın yeni tip korona virüs bağlamında Türkiye'yi "risk bölgesi" olarak sınıflandırmasını, "Politik, ekonomik gerekçeleri olabilir.

Her zaman söylüyorum, ikinci dalga ekovirüs şeklinde geliyor, o yüzden her ülke kendi önlemini almak istiyor. Avrupa ülkeleri, paranın Avrupa sınırları içinde kalması için önlem almış olabilir. Tabii bunu dolaylı şekilde yapıyor, net bir şekilde söyleyemiyor olabilirler." diye değerlendirdi.

Peki ama Türkiye'nin açıkladığı rakamlarda hiç mi kusur yok? Meselâ, akciğer tomografisi ile korona tanısı konulmuş ama henüz test sonucu gelmeden vefat etmiş hastaların,  ölüm belgelerine "viral pnömoni" diye yazılıyor ve bunu da ilgili herkes biliyor. Bu uygulamadan dolayı ölü sayısı gerçeği yansıtmıyorsa, sorumlusu Almanya değil ya!

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar