İdeolojik körlük ve Türk yetiştirmek!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'ne kayıt yaptıracak öğrencileri otogarda Rektör Prof. Adem Korkmaz karşıladı. Öğrenciler ve aileleri daha sonra üniversiteye ait otobüslerle kampüse ücretsiz...

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'ne kayıt yaptıracak öğrencileri otogarda Rektör Prof. Adem Korkmaz karşıladı. Öğrenciler ve aileleri daha sonra üniversiteye ait otobüslerle kampüse ücretsiz götürüldü. Korkmaz, yeni öğrencileri ve ailelerini makamında ağırlayarak kahvaltı yaptı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne kayıt yaptırmak için gelen öğrenciler de otogarda Muğla Vali Yardımcısı Rıza Dalan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş tarafından karşılandı.

***

Bizim öğrencilik yıllarımızda, üniversiteye gelen öğrencileri, ülkücüler veya devrimciler karşılar, kayıt ve yurt sorunları ile ilgilenirdi. Bu dönem 12 Eylül 1980 darbesi ile sona erdi.

12 Eylül sonrası dönemde ise bu işi FETÖ üstlendi. Bu dönem de 15 Temmuz 2016'da bitti.

Şimdi, bu işi doğrudan üniversitelerin ve şehir yöneticilerinin üstlenmesi en doğrusudur. Başından beri yapılması gereken buydu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.561 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.096 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 883 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 885 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar